Ujian Personaliti Atas Talian Percuma

Pakej Akaun Premium Percuma untuk Tempoh Masa Terhad

Barangan Eksklusif Percuma untuk Tempoh Masa Terhad

Pengiklanan Percuma untuk Tempoh Masa Terhad

Mengenai Kami

PilihanKu. TakdirKu. DesteniKu.

Mengenai JodohKu

JodohKu adalah satu sistem applikasi mencari jodoh mengikut pematuhan syariah yang bertujuan untuk menemukan dan menyatukan semua pasangan Muslim melalui perkahwinan. Mempunyai koleksi pengguna yang pelbagai dan bertindak sebagai platform mencari jodoh bagi individu yang ingin mencari pasangan hidup mereka dengan reka bentuk yang ringkas, unik dan kontemporari yang sesuai untuk setiap peringkat masyarakat.

Mengapa mengambil masa untuk mencari, mengenali dan memahami pasangan anda? Sekarang kriteria pencarian jodoh dapat dipermudahkan dengan menggunakan algoritma kesesuaian berdasarkan kajian Keperibadian dan Keserasian Myers–Briggs. Prosedur untuk mencari pasangan hidup akan dipermudahkan sesuai dengan keperibadian individu, seterusnya mencari pasangan hidup yang serasi dan ideal. Walaupun begitu, setiap pertemuan itu telah ditakdirkan dan ditentukan, dan setiap individu telah ditetapkan pasangannya masing-masing. JodohKu bertindak sebagai platform untuk menyatukan semua pasangan yang berkemungkinan tetapi pengakhirannya tetap terletak di tangan Allah. Dengan sistem applikasi JodohKu, anda mungkin dapat mengakhiri pencarian pasangan hidup anda dan seterusnya dapat melangkah ke gerbang perkahwinan yang abadi dengan penuh rasa cinta, kebahagiaan dan keberkatan hingga ke syurga.

Direka dan dibangunkan oleh profesional perisian

Konsep dan algoritma padanan oleh Petunjuk Jenis Myers–Briggs

Antara muka yang mesra pengguna dan kemudahan berinteraksi

Konsep moden, reka bentuk unik dan kontemporari

Maklumat peribadi dijamin selamat dengan privasi yang lebih tinggi

Khususnya dipandukan oleh pematuhan syariah Islam

Melindungi aktiviti pengguna dan anti-SEO (Search Engine Optimization)

Kajian Keperibadian dan Keserasian Myers–Briggs

Petunjuk Jenis Myers–Briggs

INTERAKSI DENGAN DUNIA

EXTROVERTS dipandukan oleh orang ramai, menikmati pelbagai tugas, seorang yang pantas dan lebih bagus dalam membuat tugasan yang pelbagai pada satu masa.

INTROVERTS sering suka bekerja bersendirian atau dalam kumpulan kecil, lebih suka kadar yang lebih bersahaja dan suka fokus pada satu tugas pada satu masa.

PENYERAPAN MAKLUMAT

SENSORS adalah orang yang realistik yang suka memberi tumpuan kepada fakta dan butiran, dan menggunakan akal dan pengalaman yang lalu untuk menghasilkan penyelesaian praktikal bagi masalah.

INTUITIVES lebih suka berfokus pada kemungkinan dan gambaran besar, mudah melihat corak, inovasi nilai dan mencari penyelesaian kreatif bagi masalah.

MEMBUAT KEPUTUSAN

THINKERS cenderung untuk membuat keputusan menggunakan analisis logik, secara objektif menimbang kebaikan dan keburukan, dan nilai secara jujur, konsisten dan adil.

FEELERS cenderung untuk menjadi sensitif dan koperatif, dan membuat keputusan berdasarkan nilai peribadi mereka sendiri dan bagaimana orang lain akan dipengaruhi oleh tindakan mereka.

ORGANISASI

JUDGERS cenderung untuk menjadi lebih tersusun dan tersedia, suka untuk membuat dan mengikut pada perancangan, dan selesa mengikut kebanyakan peraturan.

PERCEIVERS lebih suka menjadikan pilihan mereka terbuka, seperti dapat bertindak secara spontan, dan suka fleksibel dalam membuat perancangan.